BB-Nino myönsi: ”Haluan seksiä Esan kanssa!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon asukkaat saivat viettää torstai-iltana nestemäiset Aurinkobileet, joista ei juomaa puuttunut. Hieman kymmenen jälkeen illalla Nino, Kätlin ja molemmat Esat keskustelivat talon patiolla. Nino näytti kiinnostuneen erityisesti Esa J:stä, jonka viereen hakeutui.

Lopulta Nino pääsi etenemään Esan ”iholle” saakka ja pääsi kourimaan tämän rintalihaksia, joita hän kehui samalla ääneen ihaniksi. Hommaa sivusta seurannut BB-Kätlin päätti nostaa kissan pöydälle ja kysyi Ninolta suoraan haluaako tämä harrastaa seksiä Esan kanssa.

– Ai minä? No… No… No joo, Nino sai lopulta myönnettyä haluavansa seksiä Esan kanssa.

– Ei tarvi valehdella. En mä mitään rumii… Se oli väärin sanottu, mun kaikki miehet on ollut persoonallisia miehiä. Kun mä oon itse tällainen neiti, niin mä en tykkää semmoisista naisellisista miehistä. Ei saa olla liian semmoinen niinku, kun mulla on meikit ja kaikki, Nino jatkoi.

Esa J oli vastauksen kuultuaan silminnähden tyrmistynyt, mutta toipui kuitenkin pian paljastuksesta ja otti osaa hyvässä vauhdissa olleeseen homokeskusteluun. Tilanne laukesi Ragnarin törmättyä juovuspäissään lasioveen, jolloin Kätlin poistui katsomaan miehen tilannetta.

Tämän jälkeen Nino ja Esa J jäivät keskustelemaan kahdestaan ihonhoidosta, ihon vanhentumisesta ja ihon puhdistuksesta. Samalla Nino lähestyi Esaa niin sanotusti ”iholle”, mutta Esa näytti olevan vaivaantunut tilanteesta ja poistui hakemaan itselleen lisää juomaa.

Staran BB-uutisia voit seurata:

» Viihdeuutisina

» RSS-syötteenä

» Sähköpostitse