BB-Nino: ”Voittorahat penisleikkaukseen!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa parhaillaan kilpaileva BB-Nino tuli eilen paljastaneeksi juovuspäissään yhden käyttötarkoituksen kisan rahapalkinnolle, mikäli hän voittaisi Big Brother -kilpailun. Mies ei itse muistanut paljastusta, jonka BB-Terttu äsken paljasti myös muille asukkaille.

– Häntä on koulussa kiusattu ja hänelle on jäänyt trauma, kun hänellä on liian pieni kikkeli. Hän haluaa, jos hänellä on rahaa paljon, niin käydä paksuntamassa ja pidentämässä sitä. Että tuommoista. Se on hänen traumansa, Terttu paljasti Ninon kuunnellessa paljastusta tulipunaisena peitto korvillaan.

– Saa sen kertoa, ei se mikään salaisuus ole. Asia on niin, Nino sai kuitenkin sanotuksi vällyjen välistä.

Myös BB-Sami oli hengessä mukana ja hän totesi antavansa mielellään rahaa Ninon leikkaukseen, mikäli hän itse voittaisi kisan.

– Jos mä voitan, niin mä sijoitan siihen sun kikkeliin. Hyväntekeväisyyteen Ninon kikkeliin. Mä oon niin kuin U2-yhtyeen Bono, kun sekin tekee hyväntekeväisyyttä, Sami naureskeli.

Staran BB-uutisia voit seurata:

» Viihdeuutisina

» RSS-syötteenä

» Sähköpostitse