BB-taloon todellisia yllätysvieraita

Big Brother · Stara.fi

Tiistaina alkaneella Big Brother -kaudella ensimmäiset päivät ovat sujuneet kosteasti, kun Isoveli on järjestänyt asukkaille joka ilta alkoholinhuuruiset juhlat. Eilen meno alkoi olla jo liiankin rajua, kun tytöt paljastelivat rintojaan ja BB-Ragnar loukkasi itsensä juovuspäissään.

Tänään meno kuitenkin jatkuu, sillä asukkaat saavat ainakin silmänruokaa. Illan Big Brother Extra -lähetyksen aikana taloon saadaan nimittäin taas ulkopuolisia komistuksia, kun yllätysesiintyjä Scandinavian Hunks käväisee esiintymässä BB-talossa.

Subin vihjailujen mukaan illalla olisi tulossa jo neljännet kosteat bileet, joten asukkaiden turnauskestävyyttä testataan nyt urakalla. Ennen illan rientoja ennen asukkaat saavat kuitenkin ottaa rennosti, sillä kulunut aamupäivä on sujunut rauhallisissa chillailumerkeissä.

Staran BB-uutisia voit seurata:» Viihdeuutisina» RSS-syötteenä» Sähköpostitse