Megan Fox pitää lesbosuudelmista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimpien naistähtien joukkoon useita kertoja viime vuosina äänestetty näyttelijäkaunotar Megan Fox nähdään pian myös Jennifer’s Body -elokuvan tähtenä. Leffassa hänet nähdään myös lesbokohtauksessa.

Foxin ja Amanda Seyfriedin välinen intiimikohtaus on tullut julki jo aiemmin, ja nyt Megan Fox on jälleen joutunut kommentoimaan suhdettaan omaan seksiaalisuuteensa. Erityisesti naisen suuteleminen elokuvan kuvauksissa oli hänen mieleensä.

– Minä tunnen oloni mukavammaksi naisten kanssa, joten minusta oli mukavampaa suudella häntä tässä elokuvassa kuin ketään muuta henkilöä, joita minun piti suudella. Luulen olevani elokuvassa aika seksikäs, Fox sanaili MTV News -ohjelman haastattelussa.

Amanda Seyfriedille tilanne ei ollut Foxin mukaan yhtä luonnollinen.

– Minusta hän koki tilanteen äärimmäisen epämiellytävänä. En vain luule niin, vaan tiedän sen. Hän ei tuntenut oloaan mukavaksi ja hän myös naureskeli paljon, eli kikatteli kohtausten välissä.

Jennifer’s Body saa ensi-iltansa maailmalla 18. syyskuuta.