Onko tämä teinitähti tosiaan 15-vuotias?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti-laulaja Lindsay Lohan tunnetaan todellisena lööppijulkkisena, joka tarjoaa viihdelehdille sivujen täytettä viikoittain. Nyt hänen pikkusiskonsa, laulajana uraansa aloitteleva Ali Lohan, alkaa tehdä nousua Hollywoodin tähdistössä, vaikka hän on vasta 15-vuotias teinityttö.

Toissapäivänä New Yorkissa isosiskonsa ystävän kanssa ikuistetuissa valokuvissa Ali Lohan ei kuitenkaan näytä aivan tavanomaiselta teinitytöltä, vaan hänen iäkseen voisi asiaa tuntematta veikata vaikka 25 vuotta. Katso kuvat tästä.

22. joulukuuta 16 vuotta täyttävä Ali on nähty yhdessä äitinsä kanssa hänen perhettään seuraavassa Living Lohan -realitysarjassa. Yhdessä elokuvassakin sivuroolissa jo nähty teinitähti on julkaissut orastavalla laulajaurallaan jo neljä singleä, mutta läpimurto odottaa vielä itseään. Myös esikoisalbumi odottaa vielä julkaisupäiväänsä.