Paris Hiltonilla julkkismaailman ilkein lempinimi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis Paris Hilton on saanut amerikkalaisissa viihdemedioissa ja erityisesti blogeissa lempinimen, josta hän ei takuulla ole innoissaan. Aiemminkin jos jonkinlaisia lempinimiä saanut superjulkkis tekisi luultavasti kaikkensa, jotta tätä lempinimeä ei enää käytettäisi.

Maailman seuratuimmasta perijättärestä käytetään nimittäin nykyisin joissain yhteyksissä lempinimiä ”Ebola Paris Hilton” sekä ”Hollywood Ebola”, mitkä viittaavat Afrikasta levinneeseen tappavaan virustautiin.

Urban Dictionaryn mukaan Paris on saanut lempinimen Ebola ”koska hän on levittänyt ilkeää virusta ympäri Los Angelesia”. Blogeista alkunsa saanut lempinimi on ollut käytössä jo vuosien ajan, mutta vasta viime aikoina sen käyttö on lisääntynyt huomattavasti.