Pixie Lotti seksikkäämpänä kuin koskaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kovaa nousua poptähtien kärkikaartiin parhaillaan tekevä englantilainen teinitähti Pixie Lott on valloittanut kesän aikana tehokkaasti myös konsertti- ja festarilavoja erityisesti Euroopassa. Nyt hänet nähdään ensimmäistä kertaa myös seksikkäissä poseerauksissa lehden kannessa

Nuori laulajalupaus poseeraa nimittäin FHM-lehden brittiversion lokakuun numeron näyttävässä kansikuvassa, joka on tavallisesta poiketen muokattu uusiksi myös muilta osin. Pixie nähdään poseeraamassa koko kannen kokoisen kitaravahvistimen edessä. Katso kuvat tästä.

Parhaillaan ensimmäistä omaa asuntoaan etsivä 18-vuotias Pixie Lott tunnetaan artistiuransa lisäksi myös biisintekijänä, näyttelijänä ja tanssijana. Hänen kesäkuussa julkaistu debyyttisinglensä Mama Do (Uh Oh, Uh Oh) on kesän aikana soinut mukavasti radioaalloilla. Britanniassa single nousi kuitenkin suoraan singlelistan ykköseksi. Lottin esikoisalbumi Turn It Up on määrä julkaista 7. syyskuuta 2009.