Ranskan presidentin vaimo Carla Bruni bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ranskan presidentti Nicolas Sarkozyn nykyinen vaimo Carla Bruni on jälleen kuvattu bikineissä. Näyttävä mallivaimo näyttäytyi uimareissullaan samoissa bikineissä kuin pari viikkoa sitten, mikä seikka noteerattiinkin heti muotilehdissä.

Taannoin Sarkozy ja Bruni ikuistettiin rannalla Cap Negressä, Etelä-Ranskassa. Tuolloin julkkispari kuvattiin myös suutelemassa hellästi meressä. Tällä kertaa presidentti ei ollut kuitenkaan läsnä aamuauringossa tapahtuneessa uimahetkessä. Katso kuvat tästä.

Taannoin maineikas huutokauppatalo Christie’s myi Carla Brunin alastonkuvan New Yorkissa järjestetetyssä huutokaupassa. Myyty kuva on peräisin vuodelta 1993 ja sen on ikuistanut valokuvaaja Michel Comte. Kyseinen kuva löytyy esimerkiksi tästä. Muita alastonkuvia Brunista löytyy löytyy tästä.