Geri Halliwell esitteli timmiä pyykkilautaansa bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -yhtyeestä aikanaan tunnetuksi tullut Geri Halliwell ikuistettiin eilen bikineissä hänen ollessaan nauttimassa auringosta huvijahdin kannella St. Tropezissa, Etelä-Ranskassa. Taannoin suorastaan anorektinen julkkistähti on nykyisin upeassa kunnossa.

Pari vuotta sitten Geri Halliwell ikuistettiin bikineissä, mutta hänen sporttinen vartalonsa oli monien mielestä oli aivan liian laiha. Nyt Geri keikistelee kuitenkin hieman muodokkaampana. Katso kuvat tästä.

36-vuotiaan Gerin ja 26-vuotiaan Henryn suhde on lehtitietojen mukaan hyvällä mallilla. Pariskunta bongattiin taannoin lomailemassa umpirakastuneena, kun vesileikkien lomassa julkkispari kuherteli, halaili ja suuteli avoimesti. Välillä Geri antoi miesystävälleen myös hierontaa.