Tenniskaunotar Anna Kournikova on edelleen tyrmäävä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yleensä seksikkäiden valokuviensa merkeissä viihdelehtien sivuilla nähtävä, mutta taannoin myös baaritappelun merkeissä otsikoissa ollut tenniskaunotar Anna Kournikova sai kissatappelussa siipeensä, mutta on taas palannut julkisuuden valokeilaan.

29-vuotias neitokainen on nyt poseerannut New Yorkissa järjestetyn K-Swiss Party -tapahtuman punaisella matolla näyttävään cocktail-asuun pukeutuneena. Sillkiasu peitti tähden kurvit tehokkaasti, mutta sekään ei kyennyt hillitsemään superjulkkiksen vetovoimaa. Katso kuvat tästä.

Nyt juhlat sujuivat tähdeltö rauhallisemmin, kuin edellä mainitut väkivaltaiset juhlat Las Vegasin Lavo-yökerhossa. Siellä Anna Kournikova oli istunut VIP-alueella pöydässä, kun toinen nainen törmäsi häneen. Tilanteesta syntyi pientä käsikähmää, jonka sivulliset nopeasti keskeyttivät.

Naiset tapasivat kuitenkin myöhemmin uudelleen poistuessaan juhlista, jolloin vahvasti juopunut nainen heitti drinkkinsä Kournikovan päälle ja tilanteesta syntyi äänekäs käsirysy. Anna Kournikova sai rytäkässä lieviä vammoja niskaansa, People kertoi.