BB-Dana teki tarpeensa pihamaalla kaikkien nähden

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa asukkaita on pidetty tänään lähes koko iltapäivän ajan evakossa talon pihamaalla, kun sisätiloissa tehdään ilmeisesti tuotantoyhtiön aiemmin vihjaamaa suurta muutostyötä.

Samalla asukkaat eivät ole päässeet vessaan tuntikausiin. Asukkaat odottivatkin aikansa mahdollisuutta päästä talon sisään ja vessaan, mutta kun tilaisuutta ei tullut, oli heidän lopulta pakko tehdä tarpeensa pihamaalle muiden asukkaiden ja samalla myös katsojien nähden.

Ensin tarpeensa pihamaan nurkkaan päätti tehdä BB-Sampo, mutta pian myös BB-Dana päätti seurata miehen esimerkkiä ja suuntasi Sampon viereen kyykistelemään. Danan jälkeen tarpeille menivät myös BB-Nino ja BB-Minna, joten pihamaan nurkasta tuli varsinainen yleinen vessa.

Staran BB-uutisia voit seurata:

» Viihdeuutisina

» RSS-syötteenä

» Sähköpostitse