BB-Ragnar: ”Sulla on löysemmät tissit kuin Danalla”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa vietettiin eilen jo neljättä peräkkäistä bileiltaa. Kosteiden juhlien ohjelmassa oli muiden muassa Scandinavian Hunks -ryhmän näyttävä show. Asukkaiden myöhäisilta sujui kuitenkin pääasiassa porealtaassa löhöillen ja alkoholia nauttien.

Illan myötä alkoi kuitenkin tapahtua taas pariutumista, ja tällä kertaa BB-Dana ja BB-Ragnar, BB-Tuija ja BB-Minna sekä yllättäen myös BB-Nino ja Minna pääsivät kuhertelun makuun. Ninon ja Minnan välinen kiihkeä suudelmasessio aiheutti ihmetystä, sillä he suutelivat pitkään ja kiihkeästi. Ragnarin lisäksi Dana suuteli myös Kätlinin kanssa, jolloin heteromiehet saivat taas seurata tilannetta silmät pyöreinä.

Yksi illan puheenaiheista oli edellisen illan tapaan Kätlinin rinnat, joita Ragnar kehui pehmeän näköisiksi. Neitokainen ilmoitti kuitenkin rintavarustuksensa olevan ihan kovana, jolloin BB-Ragnar kertoi haluavansa kokeilla asiaa itse. Näin tapahtuikin, jolloin Raksu esitti tutkimuksestaan päätelmän.

– Kyllä nämä ovat löysemmät kuin Danalla, Ragnar kommentoi lyhyesti käsikopelonsa tuloksia, jolloin Dana liittyi välittömästi keskusteluun kehuen ja suukotellen molempia virolaissyntyisiä ystäviään.

Staran BB-uutisia voit seurata:

» Viihdeuutisina

» RSS-syötteenä

» Sähköpostitse