BB-talo korkattu: Seksiä makuuhuoneessa!

Big Brother · Stara.fi

Tämän vuoden Big Brother -talo on tänään viimein ”korkattu”, kun BB-Minna ja BB-Esa J harrastivat seksiä makuuhuoneessa. Viime vuonna puuhiin ryhdyttiin jo toisena iltana, mutta nyt tositoimiin pääseminen kesti neljä iltaa.

BB-talon makuuhuoneessa Esa J ja Minna olivat yön pikkutunteina läheisissä tunnelmissa, kun hiljalleen toisiaan peiton alla lähestyneet asukkaat pääsivät viimein kiinni toisiinsa. Läheisyys alkoi hellällä suutelemisella, mutta nopeasti molemmat piiloutuivat peittojen suojiin.

Pian peiton alta alkoi kuulua Esan ähkinää, eikä peittokaan kyennyt enää peittämään sen alla tapahtuneita rytmikkäitä liikkeitä, jotka tuntuivat ainakin äänistä päätellen aiheuttavan Esalle mielihyvää. Puuhista on nyt julkaistu myös kuvia Subin netissä. Katso kuvat tästä.

Samaan aikaan sängyllä makoili muitakin asukkaita, jotka yrittivät olla huomaamatta pariskunnan puuhia. Eilen illalla myös Samilla ja Kätlinillä oli mahdollisesti vastaavia puuhia pihamaan porealtaassa, sillä Sami totesi pariinkin otteeseen, etteivät muut voineet nähdä vedenalaisia tapahtumia.

Staran BB-uutisia voit seurata:» Viihdeuutisina» RSS-syötteenä» Sähköpostitse