Chris Brown kaivaa ”isoa verta nenästään” – kalterit odottavat?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helmikuussa silloisen tyttöystävänsä Rihannan sairaalakuntoon pahoinpidellyt hiphop-tähti Chris Brown tuomittiin keskiviikkona viiden vuoden ehdolliseen vankeuteen ja 180 päivän yhdyskuntapalveluun sekä viideksi vuodeksi Rihannan lähestymiskieltoon.

Chris ja Rihanna olivat jo aiemmin myöntäneet olevansa edelleen yhteydessä toisiinsa, ja tuomari varoittikin Chrisiä rikkomasta enää jatkossa oikeuden määräystä. Itsetietoinen artisti onnistui kuitenkin rikkomaan ehdonalaistaan amerikkalaislehtien mukaan jo ensimmäisenä päivänä siitä huolimatta, että moinen typeryys voi tietää hänelle peräti viiden vuoden ehdotonta vankeutta kaltereiden takana.

E! Online -julkaisun mukaan Chris Brown nähtiin jo samana iltana Länsi-Hollywoodissa sijaitsevassa Guys & Dolls -yökerhossa. Hänen ehdonalaisensa ehdoissa on mainittu, ettei artisti saa ehdonalaisen aikana käyttää alkoholia tai vierailla asiakkaana paikoissa, joissa ne ovat päätuotteena. Kaiken lisäksi Brown on vasta 20-vuotias eli alaikäinen käyttämään alkoholia Yhdysvalloissa.

Syyttäjäviranomaisilta saatujen tietojen mukaan Brownin rikkomuksesta ei ole vielä tehty ilmoitusta, mutta syyttäjän tiedottaja Kari Webb totesi julkaisulle, että uusiin tietoihin tullaan suhtautumaan vakavasti. Lain vähäinenkin rikkominen ehdonalaisen aikana voi muuttaa viiden vuoden ehdollisen tuomion ehdottomaksi.