Viimeinen Twitter-viesti epäilyttää – aavistiko supertähti kuolemansa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muutama tunti sitten New Yorkin asunnostaan kuolleena löydetty julkkistähti DJ AM, eli Adam Goldstein, menehtyi ilmeisesti yliannostukseen joko oman käden kautta tai vahingossa. Poliisin mukaan mikään ei ainakaan vielä tässä vaiheessa viittaa rikokseen.

Goldsteinin viimeiseksi jäänyt Twitter-viesti on kuitenkin nyt aiheuttanut ihmetystä. Viestin sisältö vaikuttaa nimittäin varsin epäilyttävältä. Viimeinen blogiviesti on kirjoitettu jo 25. elokuuta tähden saavuttua kaupunkiin. Katso alkuperäinen viesti tästä.

– New York, New York. Unelmien suuri kaupunki, mutta New Yorkissa kaikki ei aina ole sitä miltä näyttää, DJ AM kirjoitti mikroblogissaan.

Epäilyttävä teksti on peräisin hiphop-yhtye Grandmaster Flashin New York, New York -kappaleen alusta. Goldstein lainasi kappaleesta vain edellä mainitun osan, mutta lyriikat jatkuvat ”Voit joutua huijatuksi mikäli tulet muualta”.

Vielä ei ole tietoa sisältyykö tekstiin jonkinlainen vihjaus siitä, että tulossa olisi ollut synkkiä asioita, jotka mahdollisesti johtivat julkkistiskijukan kuolemaan. Katso menehtyneen tähden viimeinen omakuva tästä.