BB-Kätlinin suihkukuva julkaistiin netissä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on parhaillaan käynnissä aamutoimet. Asukkaista BB-Ragnar ja BB-Sami suuntasivat ensitöikseen aamulenkille talon pihamaalle. Pienellä virittelyllä he saivat kehitellyksi toimivan juoksureitin pienelle pihamalle.

Muut asukkaat ovat aamutoimissaan sisällä. Vaatteiden valinta on tuottanut tänään erityisen paljon päänvaivaa naisille. Tuttuun tapaan asukkaita kuvattiin myös suikussa, ja 24/7-lähetyksen ohjaajan erityisessä seurannassa oli talon kaunotar BB-Kätlin. Tällä kertaa hänen suihkukuvansa julkaistiin myös ohjelman virallisessa kuvagalleriassa. Katso kuva tästä.

Suihkun jälkeen Kätlin suuntasi pihalle urheilemaan Ragnarin ja Samin kanssa. Heti alkajaisiksi hän veti pojille venyttelyrinkiä, ettei heidän lihaksensa kipeytyisi lenkkeilyn jälkeen. Pian hän kuitenkin huomasi, ettei poikia kiinnostanut hänen venyttelyohjeensa.

Staran BB-uutisia voit seurata:» Viihdeuutisina» RSS-syötteenä» Sähköpostitse