BB-Nino haluaa seksiä Sampolta: ”Et sä voi pitää mua selibaatissa!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa vajaan viikon ajan asustanut BB-Sampo on ollut jo useamman päivän ajan erityisesti avoimen homoseksuaalin Ninon kiinnostuksen kohteena. Kovin pitkälle lämmittely ei ole kuitenkaan vielä edennyt.

– Se sanoi mulle tänään, että mä en halua olla mikään kakkosvaihtoehto! Et olisit miettinyt lutka mitä oikein touhuat, BB-Nino paljasti muille asukkaille.

Tänään nähtiin myös kuinka Nino yritti taannoin vongata Sampoa lähempään tuttavuuteen kanssaan.

– Kyllä sun täytyy mulle jotain pientä antaa, et en mä kestä täällä. Se on pakko. Se on sun velvollisuus. Et sä voi pitää mua täällä ihan täysin selibaatissa, hei, Nino vuodatti.

– Anteeks mitä? Ei varmana oo mikään velvollisuus. Nyt mä meen istumaan tonne noin. Nyt loppui, jumankauta. Nyt vähän rotia tähän touhuun, Sampo naureskeli päätään pyöritellen.

Sunnuntai-illan suorassa Big Brother Extra -lähetyksessä Vappu Pimiä jatkoi samalla linjalla ja tiedusteli kumpi taannoisen bileillan esiintyjistä oli enemmän Sampon makuun, näyttävien naisten muodostama Dazzling Ladies vai raamikkaiden miesten muodostama Hunks?

– …Hunks, Sampo vastasi ujosti pitkän hiljaisuuden jälkeen.

Staran BB-uutisia voit seurata:

» Viihdeuutisina

» RSS-syötteenä

» Sähköpostitse