Näin rajusti Big Brother muuttuu ensi viikolla!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -realityohjelma eteni tänään ensimmäiseen sunnuntailähetykseensä, jonka aikana asukkaat luulivat jonkun heistä putoavan talosta, koska kaikki asukkaat määrättiin pakkaamaan laukkunsa.

Ohjelman tuotantoyhtiö oli hehkuttanut jo useamman päivän ajan Big Brother -historian suurinta mullistusta. Muutama päivä sitten vihjattiin myös, että asukkaat tultaisiin jakamaan kahteen osaan ja että BB-talokin muuttuisi.

Tähän saakka talossa ilta illan jälkeen juhlineet asukkaat saavat pian kokea jymy-yllätyksen, kun osa asukkaista pääsee paratiisiin ja osa slummiin.

Slummin asukkaaksi joutuvat asukkaat joutuvat sinnittelemään pelkällä ulkovessalla ja kylmällä vedellä sekä kokkaamaan ruokansa kaasugrillillä. He eivät saa myöskään osallistua nimeämisiin, elleivät ansaitse oikeutta nimeämiskilpailulla, jotka järjestetään maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin.

Paratiisin asukkaat elävät leveää elämää nauttimalla ympäri vuorokauden kaikista BB-talon palveluista, kuten lämpimästä vedestä, saunasta ja ulkoporealtaasta. He saavat lisäksi toivoa haluamaansa ruokaa taloon.

Paratiisissa on myös päällikkö, joka valitaan torstaisin äänestyksellä. johon osallistuvat kaikki talon asukkaat. Päällikkö saa myös koskemattomuuden seuraavaan häätöäänestykseen. Jos uusi päällikkö valitaan slummista, pääsee hän paratiisiin ja joutuu lähettämään yhden paratiisin asukkaan tilalleen slummiin.

Staran BB-uutisia voit seurata:» Viihdeuutisina» RSS-syötteenä» Sähköpostitse