Menehtynyt DJ AM oli juuri saanut kenkää tyttöystävältään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen New Yorkin Manhattanilla sijaitsevasta kodistaan kuolleena löytynyt julkkistiskijukka DJ AM, eli Adam Goldstein, oli joutunut vain muutamia päiviä aiemmin tyttöystävänsä jättämäksi.

Aiemmin tässä kuussa Goldsteinin YouTube-sivuilla julkaistulla kotivideolla DJ AM ja mallina tunnettu 22-vuotias Hayley Wood nähtiin lomailemassa Ranskassa onnellisen näköisinä. Wood jätti tiskijukan kuitenkin viime viikolla.

TMZ-julkaisun saamien tietojen mukaan Goldstein oli ”täysin murtunut” erosta. Myös People-lehti kertoi, että Adam ”ei ollut hyvässä kunnossa” eron jälkeen.

– Hayley halusi erota, mutta Adam ei. Hän murtui erosta. Häntä ei näkynyt viime viikolla, vaan hän halusi olla omissa oloissaan, lähde kertoi.

Kuolinsyyn epäillään olleen huumeiden yliannostus. Tuoreimpien tietojen mukaan hänelle on suoritettu ensimmäinen ruumiinavaus, mutta sen todettiin olleen epätäydellinen. Tästä syystä kuolinsyyn varmistamiseksi on päätetty suorittaa myös toinen ruumiinavaus. Taannoin myös Michael Jacksonille suoritettiin kaksi tutkimusta samasta syystä.