Mitä tapahtuu? Itkevät BB-asukkaat varautuvat joukkohäätöön

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon ensimmäinen viikko alkaa olla pian takana, ja asukaat ovatkin saaneet viettää varsinaista kuherrusviikkoa bileiden ja alkoholinhuuruisten juhlien muodossa. Tänään tilanne tullee kuitenkin muuttumaan radikaalisti.

Iltapäivällä asukkaat saivat jo hieman esimakua tulevasta, kun päiväkirjahuoneesta palannut Lotta ilmoitti kaikkien joutuvan pakkaamaan illan BB-lähetystä varten. Ensimmäisellä viikolla ei ole ollut lainkaan häätöäänestystä, mutta pakkaamiskäsky sai asukkaat kauhistumaan.

Ensimmäisenä itkuun purskahti BB-Jelena ja pian myös Terttu vuodatti kyyneleitä. Esa J ja Jelena epäilivät, että asukkaat jaetaan kahteen ryhmään. Ragnar ehdotti kaikkien pukeutuvan surulliseen mustaan illan lähetystä varten. Nyt asukkaat ovat jo hieman rauhoittuneet, ja esimerkiksi BB-Kätlin ja BB-Sami nauttivat auringonpaisteesta talon terassilla.

Tuotantoyhtiö on jo aiemmin kertonut, että tällä viikolla BB-talossa tapahtuu jotain ennennäkemätöntä. Mitään erikoista ei ole kuitenkaan vielä tähän mennessä tapahtunut, joten odotukset kohdistuvat nyt erityisesti sunnuntai-iltaan. Aikaisempien vihjeiden perusteella asukkaat ollaan mahdollisesti jakamassa kahteen kastiin; ylellisesti ja ankeasti asuviin.

Staran BB-uutisia voit seurata:» Viihdeuutisina» RSS-syötteenä» Sähköpostitse