Neljän lapsen poppariäiti ei voi jättää huumeita

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen poptähti ja neljän lapsen äiti Karry Katona jäi pari viikkoa sitten kiinni kovien huumeiden käyttämisestä lastensa läsnäollessa, kun hänen kylpyhuoneeseensa piilotettu kamera paljasti kokaiinin käytön.

Äitinsä avustuksella jo 14-vuotiaana huumeiden käytön aloittanut Kerry Katona on edelleen pahassa huumekoukussa. Vararikossa oleva laulaja on kertonut läheisilleen, ettei kykene jättämään huumeita.

– Kerryn elämä on täysin sekaisin. Kaikesta tapahtuneesta ja kiinni jäämisestään huolimatta hän haluaa edelleen lisää huumeita, ystävä kertoi News Of The World -lehdelle.

Kerry Katona on lisäksi kieltäytynyt menemästä vieroitushoitoon. Heti videon julkaisun jälkeen hän menetti lisäksi ainoan merkittävän tulonlähteensä Iceland-kauppaketjun mainoskasvona.

– Kerry ei myönnä, että hänellä on ongelma. Hän ei suostu menemään vieroitukseen ja käyttää huumeita stressin lievittämiseen. Tämä viikko on ollut yksi hänen elämänsä stressaavimmista. Hän ei suostu jättämään huumeita edes hänen läheistensä pyynnöistä huolimatta.

Lehden verkkosivustolla julkaistun videon myötä myös poliisi ja lastensuojeluviranomaiset ovat kiinnostuneet Katonan touhuista. Hän on menettämässä lasten huoltajuuden kokonaan ex-miehelleen, ja häntä on jo kuulusteltu epäiltynä huumeiden hallussapidosta ja käytöstä.