BB-Danan upeat mallikuvat netissä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa parhaillaan illan tapahtumia jännittävä BB-Dana on opiskellut näyttelemistä Ranskassa ja toiminut myös mallina. Tanssia ja elokuvia harrastava eksoottinen kaunotar poseeraa valokuvamallina myös verkossa.

Viihdelehti Staran yleisövihjeen perusteella löytämissä kahdessa näyttävässä kuvassa Dana poseeraa deviantART-sivustolla pelokkaan näköisenä autohallin ajoluiskalla. Yllään Danalla on tiukka ja varsin lyhyt pikkumusta. Katso kuvat tästä ja tästä. Samat kuvat ovat esillä myös Harhakuva-palvelussa tässä ja tässä.

Kuvat ovat Drakmin-nimimerkkiä käyttävän tamperelaien Antti Hakalan otoksia. BB-Dana asuu siviilissä sekä Tampereella että Helsingissä. Lisää Hakalan kuvia voi ihastella vaikkapa hänen Flickr-galleriassaan.tai deviantART-sivuillaan.

Staran BB-uutisia voit seurata:

» Viihdeuutisina

» RSS-syötteenä

» Sähköpostitse