BB-asukkaiden nöyryyttäminen saa odottaa – tänään luvassa yllätys

Big Brother · Stara.fi

Viime viikolla alkanut Big Brother -realitykilpailu tulee kokemaan tällä viikolla muutoksen, kun asukkaat jaetaan kahteen joukkoon, joista toinen muuttaa paratiisiin ja toinen slummiin. Vielä tänään jakoa ei kuitenkaan tehdä.

Subin mukaan tänään on nimittäin luvassa vielä ainakin yksi yllätys, kun kaikki asukkaat saavat nauttia edelleen varsinaisesta hemmottelusta ja leppoisasta elämästä BB-talossa. Illalla asukkaille järjestetään vielä yhdet yllätysjuhlat, joten tuskin kukaan heistä aavistaa tulevaa.

Viime viikolla BB-Kätlin tosin kertoi ääneen epäilevänsä, että asukkaat tullaan pian jakamaan kahteen ryhmään. Hän ei kuitenkaan vielä tiedä kuinka oikeassa olikaan.

Staran BB-uutisia voit seurata:» Viihdeuutisina» RSS-syötteenä» Sähköpostitse