BB: Isoveli rankaisi – asukkaat puolialastomiksi

Big Brother · Stara.fi

Torstaina alkaneessa Big Brother -ohjelmassa on tänään jaettu ensimmäiset rangaistukset, kun molemmat Esat rikkoivat sääntöjä. Tuotannon asioista puhuneiden miesten touhuista rangaistiin kuitenkin yllättäen myös muita asukkaita.

Rangaistus saatiin kirjeen välityksellä, ja ensin asukkaat luulivatkin sen olevan tuotantokauden ensimmäinen viikkotehtävä. Pian kuitenkin selvisi, että kyse oli rangaistuksesta, jossa Isoveli määräsi rangaistuksen aiheuttaneita Esoja lukuunottamatta kaikki muut asukkaat riisuutumaan alusvaatteisilleen ja seisomaan pienellä rajatulla alueella talon pihamaalla.

Esat saivat seurata muiden touhuja mukavasti sohvilla ruoka- ja juomatarjoiluista nauttien. Eniten alusvaatteisillaan poseeraaminen tuntui vaivaavan Ninoa, joka oli huolissaan siitä miltä hän näyttäisi seisomassa alusvaatteisillaan ulkona.

Staran BB-uutisia voit seurata:» Viihdeuutisina» RSS-syötteenä» Sähköpostitse