BB-Nino tyrmistyi: ”Meneekö tää myös nettiin? Varmaan neljä paria jo eronnut…”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa asukkaille määrättiin iltapäivällä raju rangaistus, kun molempien Esojen sääntörikkomusten takia kaikkia muita asukkaita seisotettiin lähes tunnin ajan ulkona pelkissä alusvaatteissaan värjöttelemässä.

Rangaistuksen suorittamisen jälkeen asukkaat joutuvat kertaamaan BB-talon säännöt. Tälläkin kertaa säännöistä ilmeni uusia seikkoja asukkaille. Kirjaa omalla vuorollaan lukenut BB-Nino nimittäin tyrmistyi ymmärrettyään vasta nyt, että talon tapahtumia esitetään koko ajan myös verkossa.

– Sekin vielä. Kaikki menee nettiin? Pystyyks ne niinku lukeen näitä meidän juttuja niinku tässäkin? Nino ihmetteli.

– Joo, sinne aina pistetään, että ”Asukkaat istuvat olohuoneessa ja lukevat talon sääntöjä”. Ja että ”Nino paljasti taas kaiken”, Lotta valotti asiaa.

Tämän jälkeen Nino tuijotti hetken tyhjyyteen, kunnes palasi taas tähän hetkeen.

– …Eroja. Yksi, kaksi, kolme. No, varmaan neljä on jo eronnut, Nino viittasi paljastuksiinsa talossa muiden nauraessa samalla ettei mies ole ollut talossa vielä viikkoakaan ja jo nyt ulkopuolella on erottu useaan kertaan.

– Mun exä meinas saada paskahalvauksen kun se kuuli et mä oon tulossa tänne. Se sanoit et se yrittää estää sen keinolla millä hyvänsä, et sinne et mene todellakaan. Sit mä jouduin valehteleen sille tosi kirkkaasti.

Staran BB-uutisia voit seurata:

» Viihdeuutisina

» RSS-syötteenä

» Sähköpostitse