Bikiniasuinen Geri Halliwell pulikoi pitkät päällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -yhtyeestä aikanaan tunnetuksi tullut Geri Halliwell on viettänyt viimeiset pari viikkoa lomailemassa St. Tropezissa, Etelä-Ranskassa. Julkkisten suosimassa lomakohteessa entinen poptähti on innostunut myös uimaan.

Pari vuotta sitten Geri Halliwellin sporttinen vartalo oli monien mielestä oli aivan liian laiha, mutta nyt Geri keikistelee jo hieman muodokkaampana. 36-vuotiaan Gerin ja 26-vuotiaan Henryn suhde on lehtitietojen mukaan hyvällä mallilla.

Tuoreimmissa kuvissakin pariskunta nähtiin harrastamassa vauhdikkaita vesileikkejä yhdessä. Välimeren vesi taisi kuitenkin Gerin kuvista päätelleen olla jo aika viileää. Katso kuvat tästä. Vesileikkien lomassa julkkispari kuherteli, halaili ja suuteli avoimesti.