Demi Moore suuttui huhuista: ”Olen täysin luomu!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Demi Moore oli aiemmin naimisissa kollegansa Bruce Willisin kanssa, mutta nykyisin käsipuolesta löytyy huomattavasti nuorempi näyttelijä-tuottaja Ashton Kutcher.

47-vuotiaan Demin nuorekas ulkonäkö on jatkuvan ihailun kohteena, joten ei ole ihme, että hänen väitetään käyneen Hollywood-tyyliin lukuisissa kauneusleikkauksissa ja kuluttaneen leikkauksiinsa peräti 200.000 dollaria. Demi Moore on itse kuitenkin suivaantunut moisista epäilyistä, sillä tähden mukaan hän on täysin luomu.

– Väitteet ovat täyttä roskaa. En ole koskaan tehnyt mitään sellaista. En kuitenkaan koskaan voisi tuomita niitä, jotka ovat leikkauksissa käyneet. Jos se on heille parasta, niin en näe siinä mitään ongelmaa, Demi kertoi French-lehden mukaan.

– En pidä siitä ajatuksesta, että leikkauksilla ehkäistäisiin ikääntymisen vaikutuksia. Se on vain yksi ikäneuroosin ilmenemistapa. Leikkausveitsi ei tee ketään onnelliseksi. Voin tulla toisiin ajatuksiin sinä päivänä kun alan itkeä katsoessani itseäni peilistä. Olen kuitenkin mieluummin ikäiseni kaunis nainen kuin yritän epätoivoisesti näyttää kolmekymppiseltä.