Hiphop-tähti: ”En muista hakanneeni Rihannaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helmikuussa silloisen tyttöystävänsä, r&b-tähti Rihannan, sairaalakuntoon pahoinpidellyt hiphop-artisti Chris Brown tuomittiin viime viikolla törkeästä pahoinpitelystä viiden vuoden ehdolliseen vankeustuomioon ja lähestymiskieltoon sekä 180 päivän yhdyskuntapalveluun.

Nyt Brown on vieraillut CNN-uutiskanavan legendaarisen Larry Kingin haastateltavana. Aiheena oli luonnollisesti pahoinpitely, suhde Rihannaan, pidätys ja oikeudenkäynti. Haastattelu esitetään televisiossa vasta keskiviikkona, mutta CNN on paljastanut jo nyt hieman haastattelun sisältöä.

Uutiskanavan tiedotteen mukaan Brown myönsi ensimmäisessä pahoinpitelyn jälkeisessä televisiohaastattelussaan olevansa syyllinen ja pyysi anteeksi Rihannalta. Hän väitti kuitenkin Kingille, ettei itse muista pahoinpitelyä lainkaan. Chrisin mukaan poliisiraporttien lukeminen tuntui siltä kuin olisi lukenut jonkun toisen ihmisen tekemisistä.

– Olen shokissa ennenkaikkea siksi, että en todellisuudessa ole tuollainen ihminen, ja toiseksi en haluakaan olla tuollainen. Suoraan sanottuna en tiedä mitä ajatella. Kaikki tämä tuntuu hullulta, Chris Brown kertoi.

Lisäksi Brown kertoi, että kuva, jossa Rihanna nähdään pahoinpideltynä sairaalassa, tulee vainoamaan häntä loppuikänsä ajan. Mikäli hiphop-artisti lähestyy Rihannaa seuraavan viiden vuoden aikana tai syyllistyy pieneenkin rikokseen, hänet passitetaan viideksi vuodeksi vankilaan.