Kate Moss paljasti rintansa nummella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pari vuotta sitten henkilökohtaisessa elämässään pohjalla käynyt, mutta lopulta huumehelvetistä kuiville selvinnyt supermalli Kate Moss on onnistunut palaamaan takaisin mallimaailman kärkinimiin. Nyt hän poseeraa näyttävissä mallikuvissa ulkosalla.

Tulevassa V Magazine -lehden numerossa Kate Moss esiintyy romanityylisissä kuvissa vähissä vaatteissa. Shepton Malletissa, Somersetissä, ikuistetuissa kuvissa hänet nähdään perinteisten romanivankkureiden portailla, leiritulelle sekä paljastamassa rintansa nummella. Katso kuvat tästä. Kuvauspaikalta kantautuneiden tietojen mukaan Moss ei suostunut asumaan paikallisessa hotellissa, vaan asui mieluummin luksusluokan asuntovaunussa.

Äskettäin Kate Moss nähtiin yhdessä ystävänsä, brittilaulaja Lily Allenin, kanssa lomailemassa St. Tropezissa, Etelä-Ranskassa. Vauhdikas parivaljakko vietti aurinkoisia päivitään miljonäärin hulppealla Midnight Sun -huvijahdilla muiden muassa hyppimällä veteen ja polttamalla ”käsinkäärittyjä sätkiä”.