Megan Fox ja näyttävä rintavako – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Leffakaunotar Megan Foxin fanit odottavat tällä hetkellä kovasti Jennifer’s Body -elokuvan ensi-iltaa, joka nähdään maailmalla 18. syyskuuta, mutta Suomessa vasta ensi vuoden tammikuussa 20. tammikuuta 2010.

Suomalaisfanit joutuvat sitä ennen tyytymään lähinnä leffan promokuviin ja Foxin näyttäviin lehtiposeerauksiin. Nyt kaunotar nähdään kuitenkin Cosmopolitan-lehden kannessa ja sisäsivuilla. Kansikuvassa Megan Fox poseeraa sonnustautuneena lyhyeen mekkoon, joka korostaa hänen rintavakoaan. Katso kuvat tästä.

Myös sisäsivujen kuvat ovat toki näkemisen arvoisia. Kuvat ovat valokuvaaja Cliff Wattsin käsialaa. Jennifer’s Body -elokuvan rooleissa nähdään Megan Foxin lisäksi muiden muassa Amanda Seyfried, Johnny Simmons, Adam Brody ja J.K. Simmons.