Mitä hittoa? BB-asukkaat palelevat alusvaatteisillaan ulkoilmassa

Big Brother · Stara.fi

Kerroimme äskettäin kuinka Big Brother -talossa asukkaita rangaistiin molempien Esojen sääntörikkomuksista määräämällä kaikki muut asukkaat riisumaan vaatteensa. Lisäksi asukkaat määrättiin seisomaan talon pihamaalle hiekalla ja ulkoilmassa.

Tällä hetkellä rangaistus jatkuu edelleen, ja asukkaat tärisevät kylmissään kahden Esan katsellessa menoa ruoka- ja juomatarjoilunsa äärestä. Hiljalleen myös BB-asukkien raajat ovat alkaneet vaihtaa jo väriä.

– Kattokaa mun varpaita. Ne on jo ihan lilat. Sullakin on jo ihan siniset jalat. Mulla on vissiin kaikkein violeteimmat, BB-Kätlin totesi.

– Me ollaan pian puolikuolleita. Ei vi**u nyt on kylmä. Nyt alkaa tuntua jo pahalta. Mä vihaan kylmää, BB-Tuija puolestaan valitti.

BB-Sami yrittää samalla pitää ryhmän mielialaa korkealla ja raajoja lämpiminä armeijahenkisillä huudatuksillaan, laulatuksillaan ja liikunnalla. Miehen ohjeen mukaan asukkaiden tulisi lämmitellä käsiään työntämällä ne housuihin.

Staran BB-uutisia voit seurata:» Viihdeuutisina» RSS-syötteenä» Sähköpostitse