Näyttelijän naisystävä syyttää: ”Teinitähti vei mieheni!” – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu teinitähti Miley Cyrus kuvasi äskettäin uutta The Last Song -elokuvaansa, jossa hänen vastanäytteljänään nähdään Liam Hemsworth. Parin välillä on huhuttu olevan suhde, mutta molemmat ovat kiistäneet väitteet perättöminä. Nyt Liamin tyttöystävä on kuitenkin toista mieltä.

16-vuotias Miley Cyrus ja 18-vuotias Liam Hemsworth ovat joutuneet tekemään kuvauksissa myös romanttisia suutelukohtauksia, joissa parin kemia on näyttänyt toimivan varsin hyvin. Katso kuva tästä. Miley erosikin alkukesästä poikaystävästään, ja nyt on selvinnyt että myös Liam on eronnut tyttöystävästään, 19-vuotiaasta Laura Griffinistä.

Griffin syyttää nyt Cyrusia poikaystävänsä varastamisesta. Laura raivostui nähtyään lehdissä valokuvia, joissa Liam suutelee Mileya Nashvillen kansainvälisellä lentokentällä. Petetyksi itsensä tunteva Laura Griffin avautuu asiasta australialaisessa Woman’s Day -lehdessä.

– Hän oli minun poikaystäväni ja paras ystäväni. Ei ole mitään muuta syytä miksi seurustelumme olisi loppunut, Griffin vuodatti tuntojaan.

Liam on parhaillaan perheensä luona Australiassa, jonne hän lensi viime viikolla leffan kuvausten päättymisen jälkeen. Seuraavana päivänä pariskunnan kerrottiin eronneen pitkän keskustelun jälkeen.