Poliisi: ”DJ AM ei tehnyt itsemurhaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikonloppuna Manhattanilla sijaitsevasta asunnostaan kuolleena löytynyt julkkistiskijukka DJ AM, eli Adam Goldstein, kuoli mitä ilmeisimmin huumeiden yliannostukseen. Tyttöystävänsä eron takia masentuneen tähden on epäilty tehneen itsemurhan, mutta viranomaisten mukaan mikään ei viittaa siihen.

TMZ-julkaisun saamien tietojen mukaan kuoleman ei enää epäillä olleen itsemurha. Sen sijaan kuolinsyyn uskotaan nyt olleen vahingossa otettu huumeiden yliannostus. Tällainen kohtalo on varsin ironinen, sillä Goldstein teki viime vuosina kovasti töitä saadakseen muita ihmisiä eroon huumekoukusta. Hän teki MTV-kanavalle aiheesta jopa omaa realityohjelmaansa. Hän oli itsekin jo pääsemässä kuiville, mutta retkahti jälleen huumeisiin vasta viime viikkoina.

Huumekoukun lisäksi Goldstein oli tullut riippuvaiseksi myös masennuslääkkeistä, joita hän joutui syömään selviydyttyään viime vuonna kohtalokkaasta lento-onnettomuudesta. Liikkuvasta lentokoneesta vauhdissa hypännyt DJ-tähti sai onnettomuudessa pahoja vammoja. Turmassa menehtyi neljä ihmistä.