Robbie Williams palaa marraskuussa uudelle levyllä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Robbie Williams julkaisee 9. marraskuuta uuden Reality Killed The Video Star -albuminsa. Levyn ensimmäinen singlelohkaisu Bodies saa ensisoiton radiotaajuuksilla perjantaina 4. syyskuuta.

Single julkaistaan digitaalisesti 11. lokakuuta ja fyysisesti 12. lokakuuta. Marraskuussa julkaistavan Reality Killed The Video Star -albumin tuottajana toimii Trevor Horn ja albumia työstetään Lontoossa.

55 miljoonaa levyä myynyt Robbie Williams on yhtenään asettanut uusia ennätyksiä sekä albumi- että lippumyynnillä. Hän pääsi Guinnessin Ennätystenkirjaan vuonna 2006 myytyään 1,6 miljoonaa lippua yhdessä päivässä.  Kiertueen näki yhteensä jopa 3,7 miljoonaa ihmistä.

Kolme vuotta aiemmin Robbie soitti suurimman livekeikan Englannin historiassa, kun hän kolmena iltana esiintyi Knebworthissä yhteensä 365.000 ihmiselle. Lisäksi Robbie Williams on voittanut enemmän Brit Awards -palkintoja kuin yksikään muu artisti.