Tällainen on Jessica Alban uusi kuuma look – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-hottis Jessica Alba on hiljalleen palaamassa viihdelehtien sivuille perheenlisäyksen takia pitämänsä pitkän tauon jälkeen. Nyt Honor Marie -tytär saa tulla jo toimeen hoitajansa kanssa, joten äiti pääsee vapaasti omille asioilleen ja kuvauspaikoille.

Nyt Jessica Alba on kuvattu poistumassa La La Land -nimisestä parturi-kampaamosta uudessa hiuslookissaan. Näyttävä märkä ja vaalennettu kampaus toi Jessicaan aivan uutta särmää. Katso kuva tästä.

Lähes vuoden äitiysvapaan jälkeen Jessica Alba on jo palannut takaisin töiden pariin. Osa tulevista elokuvarooleista on jo julkisia, mutta vielä ei ole täyttä varmuutta millaisia rooleja häneltä voidaan seuraavaksi odottaa. Alba itse vihjaisi taannoin yllättävänsä faninsa perin pohjin.

– Olen työskennellyt kovasti muutaman uuden projektin parissa ja toivon, että te tulette pitämään niistä. Yritän kovasti saada itsestäni irti enemmän kuin normaalisti. Palaan pian ja kerron lisää yksityiskohtia, Jessica kirjoitti aiemmin MySpace-blogissaan.

Internet Movie Databasen mukaan Alballa olisi parhaillaan työn alla elokuvat Valentine’s Day, The Killer Inside Me ja An Invisible Sign of My Own, joista viimeksi mainitun uskotaan saavan ensi-iltansa vielä tämän vuoden lopulla. Muut kaksi päätyvät valkokankaalle vasta ensi vuonna.