Upeaa, tältä Lindsay Lohan näyttää nyt – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti-laulaja Lindsay Lohan on ollut viime päivinä otsikoissa skandaalinkäryisen asuntomurtonsa merkeissä, sillä häneltä varastettujen miljoonien lainakorujen omistaja haluaa arvokorunsa takaisin. Nyt Lohan on kuitenkin näyttäytynyt julkisuudessa harvinaisen näyttävänä.

Useamman kuukauden ajan Lindsay on poseerannut julkisesti paria lehtikuvaa lukuunottamatta hieman homssuisena, mutta nyt tähden look on jälleen raikas, värikäs ja tyylikäs. Mustasankaisiin silmälaseihin ja siniseen paitaan sonnustautunut nykyinen vaaleaverikkö ikuistettiin sunnuntaina hänen käydessään Crown Bar -ravintolassa Hollywoodissa. Katso kuvat tästä.

Tällä hetkellä Lohania odottaa mahdollisesti oikeusjuttu, jossa häneltä vaaditaan kahden miljoonan dollarin korvauksia hänen asunnostaan varastetuista lainakoruista. Korut omistava yhtiö vaati saada ne takaisin jo viikkoja ennen murtoa, mutta Lindsay ei palauttanut niitä. Nyt korut ovat varkaiden matkassa.