BB-Aso murtui lohduttomaan itkuun: ”Mulla on ikävä mun äitiä”

Big Brother · Stara.fi

Eilisissä Big Brother -bileissä BB-Aso ja BB-Jelena ottivat rajusti yhteen, kun Jelena katsoi Ason mukaan häntä halveksuen. Parin välille syntyi täysi rähinä, kun molemmat huusivat kilpaa toisilleen. Lopulta riita saatiin rauhoittumaan vasta muiden asukkaiden tullessa voimallisesti riitapukareiden väliin.

Pian tämän jälkeen Aso ilmoitti muille lopettavansa juomisen tältä illalta ja siirtyvänsä nukkumaan. Makuuhuoneeseen päästyään Aso meni makaamaan sängylle ja murtui itkuun. Hän ehti nyyhkyttää peitolla noin vartin ajan ennen kuin Lotta huomasi tilanteen ja tuli tiedustelemaan Ason vointia.

– Mikä sulla on? Kaikki ei ole hyvin. Jellukaan ei enää itke. Silläkin on kaikki hyvin, Lotta kyseli.

– En mäkään itke. Eiks se oo rumaa kun mies itkee? Mä en halua kenenkään itkevän mun silmien edessä. En mä itke. Mulla on kaikki hyvin, Aso sai soperrettua kyyneleittensä keskeltä.

– En mä halua pilata kenenkään iltaa. Se sanoi että se vihaa mua. Mä halusin vaan selittää sille. Tai sit mulla on vaan ikävä ulkomaailmaa. Mulla on ikävä mun äitiä ja mulla on ikävä mun sisaruksia ja mun exää ja ihan mitä vaan. Musta tuntuu vaan, että mä oon niin yksinäinen, Aso lisäsi.

Staran BB-uutisia voit seurata:

» Viihdeuutisina

» RSS-syötteenä

» Sähköpostitse