BB-Kätlin suihkukuvissa edestä ja takaa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa selvästi eniten huomiota saanut asukas on talon kaunotar BB-Kätlin, jonka nakukuvia on julkaistu aiemmin myös ohjelmaa esittävän Sub-kanavan verkkosivuilla. Nyt samaan konserniin kuuluva MTV3 on kuitenkin mennyt vieläkin pidemmälle.

Maikkari julkaisi nimittäin eilen verkkosivuillaan tähänastisista Kätlinin alastonkuvista rajuimmat. Kuvissa 22-vuotias virolaissyntyinen kaunotar nähdään pesemässä itseään suihkussa ilkialastomana edestä ja takaa. Katso kuvat tästä.

16-vuotiaana Virosta Suomeen yksin muuttanut Kätlin Laas on noussut nopeasti yhdeksi Big Brother -talon ennakkosuosikeista. Tanssia ja kuntosalia harrastava neitokainen on päivisin pitänyt huolta esimerkiksi talon muiden asukkaiden kuntoilusta talon pihamaalla. Elintarvikealalla Seinäjoella työskentelevä nuori nainen on ollut talossa myös innokas kokkaaja.

Staran BB-uutisia voit seurata:» Viihdeuutisina» RSS-syötteenä» Sähköpostitse