Big Brotherin vedätys totaalisen reisille – vai menikö sittenkään?

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -ohjelman tuotantotiimi ilmoitti eilen, että eilisen illan railakkaiden juhlien jälkeen BB-talossa alkaisi radiohiljaisuus, jonka aikana Isoveli pysyisi täysin vaiti ja odottaisi asukkaiden reagoimista asiaan.

Toisin kuitenkin kävi, kun teknisten ongelmien epäiltiin vesittäneen suunnitelman jo alkuunsa. Asukkaat eivät nimittäin ehtineet vielä edes ihmetellä Big Brotherin vaikenemista, kun talon kaiuttimista kuului taas tuttu ääni, eli radiohiljaisuus loppui heti alkuunsa.

Jotain on kuitenkin ilmeisesti vielä tekeillä, sillä Isoveli yrittää ilmeisesti pelastaa suunnitelmansa radiohiljaisuudesta hieman aiemmin kerrotusta poikkeavalla tavalla. Päiväkirjahuoneessa on nimittäin ollut tänään mahdollisesti hiirenhiljaista. Totuus pk-huoneen mystisistä tapahtumista selviää kuitenkin vasta huomisessa BB-lähetyksessä.