Suosikkijuontaja teki valtavan David Beckham -parodian

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin keskusteluohjelmien juontajiin lukeutuva Ellen DeGeneres tunnetaan piloista, jotka ovat hyvin suunniteltuja ja joissa ei ole rahaa säästelty. Tällä kertaa pilailun kohteeksi on joutunut – tai päässyt – jalkapallotähti David Beckham.

DeGeneres on nimittäin teettänyt Beckhamin Armani-mainoskuvasta version, jossa hän itse poseeraa alusvaatteisillaan Davidin kanssa. Avoimessa lesbosuhteessa elävä Ellen teetti lisäksi kuvasta jättimäisen, yli kymmenen metriä korkean julisteen Warner Bros. -studion seinälle Burbankissa, Los Angelesissa. Katso kuva tästä.

Luonnollisesti jättijuliste paljastettiin samalla kun julkkispari Victoria ja David Beckham olivat Ellenin suosikkiohjelman vieraaan. David on viime aikoina ollut otsikoissa joukkuevalintojensa merkeissä, kun vaimo Victoria Beckham on puolestaan nostanut julkkisstatustaan vierailemalla American Idol -ohjelman tuomaristossa.