Vahvistus: Big Brother on täysin mykkä – asukkaat aivan pihalla

Big Brother · Stara.fi

Olemme tänään kertoneet, kuinka Big Brother -talon radiohiljaisuus-teema meni osittain mönkään jo aamulla, kun talossa jouduttiin kuuluttamaan normaalisti. Samaa teemaa on nyt kuitenkin toteutettu menestyksekkäästi päiväkirjahuoneessa.

Asukkaita on kutsuttu normaalisti päiväkirjahuoneeseen, mutta sinne päästyään he saavat jutustella vain yksikseen, sillä Isoveli on ollut tänään täysin tuppisuuna. Asialle saatiin vahvistus Subin julkaistua videon Ninon visiitistä päiväkirjahuoneeseen.

– Mikä tää juttu nyt on. Kiusaattekste mua? Oonko mä ollut tuhma eilen? Mitä mä oon tehnyt? Oonks mä ollut ilkeä ja inhottava? Miks sä et puhu mulle mitään? Mä laitoin just meikit ja mää oon ihan tuskanhiestä märkä, Nino tivasi mykältä Isoveliltä päiväkirjahuoneessa.

Myös BB-Sami vietti iltapäivällä noin puolen tunnin ajan päiväkirjahuoneessa ja palasi sieltä mairea hymy huulillaan. Muiden asukkaiden tiedustellessa vierailun pituuden syytä hän ei kuitenkaan saanut paljastaa totuutta.