Kristiina Wheeler : Wrong

Singlet · Stara.fi

Televisiosta tuttu Kristiina Wheeler, Suomen Duffy, julkaisi marraskuussa neljännen singlensä marraskuussa julkaistavalta albumiltaan. Biisi noudattelee odotetusti brittiesikuvan tyyliä.

Christel ”Chisu” Sundbergin käsialaa oleva kappale on tyylikäs, 30-luvun hämyisten pianobaarien tunnelmaan sopiva soul-raita, jonka kertosäkeeseen on saatu myös erittäin onnistunut koukku. Selvää hittikamaa. Soundiosastolla on uskallettu kokeilla jotain uutta, mutta samalla on kunnioitettu vanhaa.

Kristiinan vokaalianti on nykyisin kertakaikkiaan upeaa kuultavaa. Hänen karismaattinen äänensä sopii erityisen hyvin juuri tähän genreen. Tulevalle albumille voidaan tämän singlen perusteella asettaa keskimääräistä korkeampi rima. Toivottavasti se ylittyy.

Pisteet 5/5