BB-Esa A uhmasi mykkää Big Brotheria – 41 minuuttia hiljaa!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother suunnitteli eiliseksi asukkaille radiohiljaisuus-jekun, jonka aikana oli tarkoitus jättää kaikenlainen kuuluttaminen ja asukkaiden kanssa kommunikointi, ja katsoa kuinka asukkaat suhtautuisivat hiljaisuuteen.

Suunitelma meni kuitenkin osittain mönkään jo aamulla, kun talossa jouduttiin kuuluttamaan useampaankin otteeseen muiden muassa patterinvaihtojen takia. Päiväkirjahuoneessa suunnitelma kuitenkin toteutettiin mielenkiintoisin seurauksin. Useimmat asukkaat ihmettelivät nimittäin hetken aikaa hiljaisuutta ja poistuivat.

BB-Nino luuli radiohiljaisuuden johtuvan hänen sääntörikkomuksistaan tai muista vastaavista rikkeistä, ja mies tivasikin pitkän aikaa hiljaisuuden syytä. BB-Esa A oli kuitenkin toista maata ja taisi ymmärtää heti mistä oli kysymys. Hän nimittäin vietti päiväkirjahuoneessa yli 40 minuuttia hiirenhiljaa. Mies vain istui sohvalla ja katseli kameraan.