BB: Nyt meni kaapelihommiksi… sateessa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon ensimmäinen suurempi tehtävä on juuri alkanut talon tehtäväalueella, eikä tehtävä ollut asukkaiden mieleen. Espoon Kivenlahdessa alkoi heti tehtävän alkajaisiksi lisäksi sataa vettä, eikä tehtävän loppu edes häämötä vielä.

Jokaisen asukkaan tulee käsitellä häkillinen kaapeleita. Tehtävänä on irrottaa kaapeleista liittimet ja muut ylimääräiset osat ja viedä ne kierrätyspisteeseen. Lisäksi kaapelit joudutaan kuorimaan käsin, mikä ei ole kovin helppo urakka.

– Mun mielestä tää on kiva tehtävä. Mä jouduin pienenä kuorimaan näitä mun isän työn takia, Kätlin osasi löytää valonpilkahduksen myös tästä tehtävästä.

Tämän jälkeen jäljelle jäävät kuparikaapelit tulee vielä leikata 10 sentin pätkiin, jotka viedään asukkaiden henkilökohtaiseen astiaan. Heti tehtävän alkajaisiksi asukkaat huomasivat pihalla olevat yhdeksän makuupussia, eli he saivat jo vihiä siitä, että joutuvat viettämään mahdollisesti koko yön ulkona sateessa.