Kymmeniä miljoonia ansainnut Hollywood-tähti: ”Köyhyys on jännää!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin naisnäyttelijöihin lukeutuva Hollywood-tähti Natalie Portman on antanut mielenkiintoisen lausunnon taloustaantumasta ja sen aiheuttamasta ahdingosta ja köyhyydestä.

Kymmeniä miljoonia euroja menestyksekkäällä urallaan ansainnut 28-vuotias Portman pitää nimittäin taantumaa ja köyhyyttä ”jännänä” asiana, koska sen avulla ihmiset saavat tilaisuuden arvioida uudelleen jokapäiväisiä tekemisiään. Samalla ihmiset saavat hänen mukaansa tilaisuuden tavoitella unelmiaan.

– Minusta tämä on jännittävää aikaa. Tarkoitan, että kaikki säästävät. Sitä tapahtuu jokaisella alalla – myös meidän alallamme, Natalie Portman totesi.

– Yhtäkkiä ihmiset tekevät töitä, joita vihaavat, eivätkä he tee yhtä paljon rahaa kuin he odottavat tai muuten he menettävät työnsä. Minun näkökulmastani ihmiset tavoittelevat nyt aikaisempaa enemmän omia unelmiaan ja se jos jokin on jännittävää.