AnnaLynne McCord kehitti itselleen rintavaon – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta 90210-nuorisosarjasta tunnetuksi tullut Hollywood-kaunotar AnnaLynne McCord on noussut kesän aikana Hollywoodin seuratuimpien kaunotarten joukkoon. Paparazzielämään tottumaan joutunut näyttelijä on tähdittänyt jo monia televisiosarjoja ja elokuvia.

Kevään ja kesän aikana lukuisia kertoja sekä lehtien muotikuvissa että paparazzikuvissa poseerannut kaunotar on saanut kokea myös tahattomien paljastusten seuraukset. Eilen hänet ikuistettiin 90210-sarjan toisen tuotantokauden ensi-iltajuhlissa Montalban-teatterissa.

Viime aikoina AnnaLynne on pyrkinyt nostamaan framille erityisesti rintavarustustaan, jonka hän oli tälläkin kerralla saanut puristettua niin pieneen asuun, että hänellekin muodostui näyttävä rintavako. Katso kuvat tästä.

21-vuotias nouseva tähti AnnaLynne McCord on urallaan nähty muiden muassa televisiosarjoissa Ruma Betty, O.C., CSI Miami ja Muodon vuoksi. Parhaillaan hän siis tähdittää myös Beverly Hills 90210 -sarjan uudelleen lämmiteltyä versiota. Lisäksi hänet on voinut bongata muutamista elokuvista.