BB-Aso on pyytänyt päästä pois Big Brotherista!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa suoritettiin tänään ensimmäiset nimeämiset, kun paratiisi-puolen asukkaat saivat nimetä häätöäänestyksen osallistujat. Häätöäänestykseen valittiin BB-Aso, BB-Terttu ja BB-Esa A.

Asukkaiden ruokailun aikana Esa J:n kanssa käymässään keskustelussa Aso rikkoi sääntöjä paljastamalla päiväkirjahuoneessa käymiensä keskustelujen sisältöä. Esalle ja muille asukkaille tulikin järkytyksenä, kun Aso kertoi pyytäneensä Big Brotherilta pois pääsyä talosta.

– Ihan oikeesti näistä ei saa puhua, mutta mä oon käynyt tuolla pyytämässä että mä saan lähteä, koska mä en halua että joku muu lähtee täältä ennen mua. Ihan oikeesti, mä oon toivonut tätä ihan oikeesti, Aso paljasti.

– Mua ei harmita yhtään, mä oon onnellinen. Mä sanon ihan suoraan. Mä oon oikeesti onnellinen siitä ja mulla on mahdollisuus lähteä koska mä haluan olla ensimmäinen joka lähtee. Mä en oikeesti kestä jos joku muu lähtee. Parempi että mä lähden. Se on mulle helpompi.