BB: He ovat ensimmäisessä häätöäänestyksessä!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa julkistettiin juuri tuotantokauden ensimmäiseen häätöäänestykseen nimetyt asukkaat. Tällä kertaa nimeämiseen saivat osallistua vain puolet asukkaista, eli paratiisin asukkaat.

Kauden ensimmäiseen häätöäänestykseen nimettiin BB-Aso, BB-Terttu ja BB-Esa A. Kesken unien sohvalle tietoa kuulemaan kutsutut asukkaat ottivat tiedon nimetyistä vastaan vakavalla mielellä, sillä Big Brotherin ilmoituksen jälkeen he jäivät istumaan niille sijoilleen.

Kaikki nimetyt olivat odotetusti erityisen vakavia. Aso ja Esa A näyttivät maansa myyneiltä, mutta Terttu tyytyi vilauttamaan myös arvoituksellista hymyään. Vasta parin minuutin jälkeen keskustel pääsi hiljalleen viriämään, mutta silti suurin osa asukkaista istui vielä hiljaa aloillaan.