BB-talon päällikkyys ratkaistiin – BB-Dana vei voiton!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon asukkaat jaettiin muutama tunti sitten kahteen ryhmään, jotka asuvat joko slummissa tai paratiisissa. Viikoittaisen päällikkökilpailun voittaneesta asukkasta leivotaan talon päällikkö.

Big Brother -tuotantokauden ensimmäinen päällikkökilpailu ratkaistiin yhdellä jalalla seisomisella. Talon tehtäväalueelle oli sijoitettuna jokaiselle kilpailijalle puunpala, jonka päällä heidän tuli seistä mahdollisimman pitkään tehtävän käynnistyttyä. Pisimpään yhdellä jalalla seisseestä asukkaasta nimitetään myöhemmin tänään päällikkö.

Ensimmäisenä kisasta putosi BB-Aso, toisena BB-Terttu ja kolmantena BB-Esa J. Kilpailusta tuli lopulta kahden kauppa, kun BB-Jelena vaikutti seisovan tolpan päällä kuin liimattuna ja BB-Dana heilui kuin heinämies. Voiton vei lopulta tiukan kisan jälkeen BB-Dana.

Mikäli päällikkökilpailun olisi voittanut slummin asukas, hän olisi nousut paratiisiin ja joutunut pudottamaan sieltä yhden asukkaan tilalleen slummiin.