BB: Parijono ratkaisee paikan paratiisissa?

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -talossa asukkaat ovat viettäneet pitkän ja raskaan yön ulkona tihkusateessa kierrätystehtävän merkeissä. Nyt on kuitenkin tullut muutosten aika, sillä talossa suoritetaan varsinainen suurjako.

BB-Esa J määräsi tehtäväalueelta poistuvat asukkaat parijonoon, jonka epäillään nyt ratkaisevan asukaiden kohtalon. Parhaillaan asukkaat odottavat parijonossa, kun Esa kutsuttiin jälleen päiväkirjahuoneeseen.

– Mä oon ihan helvetin onnellinen, BB-Tuija iloitsi edelleen rankan tehtävän loppumisesta.

Asukkaat jaetaan nyt kahteen ryhmään, paratiisiin ja slummiin. Ensinmainitun ryhmän jäsenet saavat nauttia kaikista talon palveluista ympäri vuorokauden, kun jälkimmäisen ryhmän jäsenet eivät saa edes lämmintä vettä. Slummista voi kuitenkin nousta paratiisiin, joten heilläkin on vielä toivoa.